Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@14:54:36 GMT

آموزش گام به گام فارسی سازی فتوشاپ

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۳۰۶۵۵

آموزش گام به گام فارسی سازی فتوشاپ

خبرگزاری میزان- یکی از مشکلات مهم کاربران نحوه فارسی نویسی در برنامه فتوشاپ است ، که به راحتی حل می شود. به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، بدون شک یکی از مهمترین مهترین و پرکاربرد ترین نرم افزار های تدوین عکس برنامه قدرتمند فتوشاپ است.

کاربران ایرانی نیز علاقه بسیاری به این نرم افزار دارند ، اما در موارد متعدد با فارسی نویسی در این نرم افزار دچار مشکل میشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از ابتدا نمیتوانند از فونت های فارسی سیستم استفاده کنند و برخی نیز پس از مدتی با تغییراتی که ممکن است در تنظیمات نرم افزار به طور ناخواسته اتفاق بیفتد دچار مشکل میشوند.

در نتیجه بعضی کاربران رو به استفاده از نرم افزار های فارسی نویس می آورند. اما در اکثر موارد نیاز به این کار نیست.

زمانی فتوشاپ برای منطقه خاورمیانه با پسوند "me" ارائه میشد اما از ابتدای نسخه cs دیگر این تفکیک از بین رفت و اکنون که فتوشاپ نسخه های CC را ارائه میکند به راحتی میتوانید در تنظیمات، امکان فارسی نویسی را فعال و با استفاده از فونت های فارسی ویندوز بدون مشکل بنویسید.

اگر میخواهید فتوشاپ را در نسخه های CS و CC فارسی کنید ، مراحل زیر را انجام دهید.

1. پس از باز کردن نرم افزار فتوشاپ از منوی Edit به زیرشاخه Preferences و سپس به گزینه Type بروید.

2. در صفحه باز شده تیک گزینه Middle Eastern and South Asia را فعال کنید و دکمه Ok بزنید.

دقت کنید تغییرات در سند جدیدی که باز کنید اعمال میشود در نتیجه یک بار همه اسناد را ببندید یا به طور کلی فتوشاپ را ببندید و باز کنید.

3. اکنون به منوی Type رفته به شاخه Language Options تیک گزینه Middle Eastern Features را فعال کنید.

در حال حاضر شما میتوانید فارسی را به آسانی و بدون مشکل با فونت های فارسی عادی ویندوز بنویسید.

نکته در تصویر بالا برای فارسی سازی اعداد و کارکتر میتوانید پس از نوشتن یک نوشته ، به جای گزینه پیش فرض Arabic Digits ، گزینه Farsi Digits را انتخاب کنید.

4. برای اعمال تنظیمات بیشتر روی نوشته خود مثل راست به چپ نویسی ، نوع پارگراف ، فاصله بین خطوط و .. میتوانید پس از اعمال یک نوشته در منویی که در تصویر میبیند این تغییرات را اعمال کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان