Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:24:53 GMT

فتوشاپ چیست؟ و چطور یاد بگیریم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۳۵۱۴

فتوشاپ چیست؟ و چطور یاد بگیریم؟

فتوشاپ نرم افزاری برای ویرایش تصاویر و طراحی گرافیک است.

به گزارش ایسنا به نقل از یوکسیم، با استفاده از نرم‌افزار فتوشاپ شما می‌توانید هر نوع تغییری را روی تصاویر خود ایجاد کنید. این نرم‌افزار قدرتمند شامل پنجره‌ها و ابزارهایی است که هر یک امکان انجام کاری روی تصاویر را به شما می‌دهد. در ویرایش تصاویر شما می‌توانید برای تغییر سایز، تغییر حجم تصویر، برش عکس، روتوش، بازسازی تصاویر قدیمی، اصلاح رنگ، درج متن، بهبود کیفیت، افکت دهی و… از فتوشاپ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرم‌افزار برای طراحی گرافیک نیز می‌باشد. شما می‌توانید در هر سایزی پرونده ایجاد کنید و برای طراحی‌های چاپ یا وب از فتوشاپ استفاده کنید. طراحی گرافیک سایت، طراحی بنر، لوگو، تیشرت، بروشور، پوستر، کارت ویزیت، ست اداری، تراکت و … از جمله مواردی هستند که می‌توانید در فتوشاپ طراحی کنید.

یادگیری فتوشاپ سخت است؟ چطور یاد بگیریم؟

مهران موسوی (یوکسیم): خیر! شما می‌توانید با روزی چند ساعت وقت گذاشتن به راحتی این نرم‌افزار را در زمان کوتاهی یاد بگیرید.

از فتوشاپ استفاده‌های مختلفی می‌توان کرد که در قسمت بالا بعضی از این کاربردها توضیح داده شد. زمان یادگیری شما به عوامل مختلفی بستگی دارد:

استفاده مد نظر شما از فتوشاپ

روش یادگیری

زمان روزانه شما برای تمرین و مشاهده آموزش

تمرین و یادگیری پیوسته

استفاده مد نظر شما از فتوشاپ:

فتوشاپ نرم‌افزار بزرگی است و یادگیری تمام قسمت‌های این نرم‌افزار زمان زیادی می‌خواهد. اما شما به یادگیری کل این نرم‌افزار احتیاجی ندارید. شما می‌توانید در همان بخشی که می‌خواهید فعالیت کنید به یادگیری فتوشاپ بپردازید و آموزش‌ها مربوط به آن بخش را مشاهده کنید.

بطور مثال: اگر می‌خواهید از فتوشاپ برای ویرایش تصاویر خود استفاده کنید، نیازی به یادگیری پنل‌ها و ابزارهای طراحی سه بعدی ندارید.

زمان یادگیری بخش‌های مختلف فتوشاپ با یکدیگر متفاوت است. ممکن است یادگیری یک بخش تنها به ۱ روز زمان نیاز داشته باشد و یادگیری بخشی دیگر به ۱ ماه.

روش یادگیری:

به صورت آنلاین و خودآموز می‌خواهید یاد بگیرید یا کلاس‌ها و دوره‌های حضوری؟

اگر آنلاین یاد بگیرید روند یادگیری و سرعت آن بدست خودتان است. اما کلاس‌های حضوری بستگی به استاد شما و تعداد جلسات دارد.

پیشنهاد من همیشه این است که به صورت آنلاین یاد بگیرید. چرا که زمان و هزینه‌ای برای رفت و آمد نمی‌گذارید و خودتان زمان یادگیری را مدیریت می‌کنید.

زمان روزانه شما برای تمرین و مشاهده آموزش:

هر چه بیشتر وقت بگذارید و بیشتر تمرین کنید، سریع‌تر یاد می‌گیرید!

پیشنهاد من این است که روزانه حداقل یک ساعت تمرین داشته باشید.

تمرین و یادگیری پیوسته:

اگر می‌خواهید یک روز در میان تمرین کنید، یک روز در میان تمرین کنید!

اگر می‌خواهید هر روز تمرین کنید، هر روز تمرین کنید!

به این معنی برنامه‌ریزی کنید و برنامه‌ریزی خود را رها نکنید! فاصله زمانی زیاد بین یادگیری، هم باعث کاهش علاقه شما به یادگیری می‌شود و هم مباحث قبلی را فراموش می‌کنید.

پس در برنامه‌ریزی خود نیز دقت کنید.

معرفی آموزش فتوشاپ (دوره‌های ویدئویی آنلاین به فارسی)

اگر می‌خواهید فتوشاپ را بصورت آنلاین یاد بگیرید، بد نیست سری به وب سایت بوکسیم بزنید.

آدرس : LEARN.UXEEM.COM

در بوکسیم شما می‌توانید آموزش فتوشاپ و آموزش افتر افکت و سایر نرم‌افزارهای محبوب را به صورت آنلاین مشاهده کنید.

آموزش‌های وب سایت یوکسیم به صورت دوره‌ای و هدفمند منتشر می‌شود. شما می‌توانید با مشاهده هر دوره، در زمینه‌ای خاص مهارت کسب کنید و دانش خود از نرم‌افزار فتوشاپ یا سایر نرم‌افزارها را افزایش دهید.

این دوره‌های آموزشی به صورت آنلاین بوده و با بالاترین کیفیت تولید می‌شوند. شما می‌توانید هر یک از آموزش‌ها را به صورت آنلاین مشاهده کنید یا برای مشاهده آفلاین با لینک مستقیم دانلود کنید و در کامپیوتر، گوشی، تبلت، تلویزیون و … مشاهده کنید.

دوره‌های یوکسیم گاه رایگان منتشر می‌شوند و گاه برای فروش گذاشته می‌شوند. هر چند وقت نیز یک دوره جدید در این سایت منتشر می‌شود.

شما می‌توانید برای اطلاع از آخرین دوره‌های منتشر شده در یوکسیم، صفحات رسمی این سایت را در تلگرام (@uxeem)، اینستاگرام (@uxeemcom)، آپارات، تماشا و یوتیوب دنبال کنید.

درخواست تولید دوره‌های آموزشی

برای درخواست تولید دوره‌های آموزشی شما می‌توانید از بخش پشتیبانی وب سایت یوکسیم استفاده کنید. آموزش‌های این سایت اکثراً با درخواست کاربران تولید می‌شوند و می‌توانید درخواست خود را به این سایت ارسال کنید.

سایر نرم‌افزارهای شرکت ادوبی

نرم افزار فتوشاپ، تولید شده توسط شرکت ادوبی (Adobe) است. این شرکت نرم‌افزارهای محبوب دیگری نیز دارد که می‌توانید آن‌ها را نیز یاد بگیرید.

افتر افکت: نرم‌افزاری برای خلق افکت‌های سینمایی و طراحی موشن گرافیک

پریمیر: نرم‌افزاری برای ویرایش ویدئو

ایلوستریتور: نرم‌افزاری برای طراحی گرافیک وکتور

آدیشن: نرم‌افزار برای ویرایش فایل‌های صوتی

انیمیت: نرم‌افزار برای ساخت انیمیشن

انتهای رپرتاژ خبری 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش فتوشاپ فتوشاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۳۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • چه جوری یک هفته‌ای پروانه کسب‌وکار بگیریم؟
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم