Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@13:20:50 GMT

بهینه‌ترین روش یادگیری فتوشاپ چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۱۸۹۵

بهینه‌ترین روش یادگیری فتوشاپ چیست؟

دانش گرافیکی و مهارت کار با تصاویر، هر روز اهمیت بیشتری در مقایسه با قبل پیدا می‌کند و این اهمیت، چندان هم به حوزه فعالیتتان ارتباط ندارد. مهارت‌هایی مثل طراحی و ویرایش تصاویر، نیازی اساسی در همه حوزه‌هاست و طبیعتاً هر جا که چنین نیازی احساس شود، نرم‌افزار فتوشاپ هم حضور ثابتی در آنجا دارد.

به‌موازات نقش پررنگ‌تر دیجیتال مارکتینگ در فضای تجارت و تأثیر چشمگیر آن بر موفقیت کسب‌وکارها، ضرورت یادگیری نرم‌افزار فتوشاپ بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین اگر تاکنون به هر دلیلی، فتوشاپ را یاد نگرفته‌اید، حالا بهترین زمان برای دست‌به‌کار شدن است. خبر خوب اینکه حالا با وجود منابع متعدد آموزش فتوشاپ مقدماتی، یادگیری این نرم‌افزار اصلاً کار سختی نیست.

یادگیری فتوشاپ مقدماتی چه مزایایی دارد؟

ابتدا بد نیست این نکته را یادآور شویم که وقتی موضوع یادگیری و آموزش فتوشاپ مطرح می‌شود، الزاماً درباره فراگیری مهارت‌های سطح بالا و پیشرفته در این نرم‌افزار، صحبت نمی‌کنیم. فتوشاپ نرم‌افزاری بسیار وسیع است و با وجود اینکه فراگیری مباحث پیشرفته، میدان مانور گسترده‌تری را برای کار با این نرم‌افزار فراهم می‌کند، اما یادگیری مباحث پایه در آموزش فتوشاپ مقدماتی نیز مهارت بسیار خوبی را برای افراد به ارمغان می‌آورد. در ادامه به چهار مورد از مهم‌ترین مزایای یادگیری فتوشاپ اشاره می‌کنیم.

1. رزومه کاری‌تان را غنی کنید!

امروز تأثیر فتوشاپ را تقریباً در همه جا می‌توان دید. از تبلیغات پرزرق‌وبرق در نشریات پرفروش تا بافت‌های واقع‌گرایانه‌ای که در پیشرفته‌ترین بازی‌های ویدئویی شاهد آن‌ها هستیم، فتوشاپ حرف اول و آخر را می‌زند. این نرم‌افزار کاربرد گسترده‌ای در همه صنایع دارد اما نیازت به مهارت ویرایش تصاویر در حوزه‌هایی مثل بازاریابی، طراحی، چاپ و ... ملموس‌تر است.

اگر به آگهی‌های شغلی مختلف نگاهی بیندازید می‌بینید که حتی اگر مهارت کار با نرم‌افزار فتوشاپ، یکی از شرایط اصلی برای احراز شغل نباشد، اما این مهارت اغلب در گروه مهارت‌های "مطلوب" دسته‌بندی می‌شود. بنابراین دسترسی به منابع مناسب برای آموزش فتوشاپ مقدماتی و یادگیری این نرم‌افزار، می‌تواند گامی بلند در راستای تمایز شما از دیگران و تبدیل شدن به یک کاندیدای شغلی جذاب باشد.

2. مسیر شغلی‌تان را عوض کنید!

قطعاً برای شما هم پیش آمده که از دیدن تصاویر خیره‌کننده‌ای که در تلویزیون، فیلم‌ها، مجلات یا مرورگرهای اینترنتی با آن‌ها مواجه شده‌اید، به وجد آمده و بگویید ای‌کاش خودتان نیز می‌توانستید خالق چنین تصاویری باشید! علاوه بر این، افراد زیادی هستند که ممکن است در مقاطعی از زندگی، به هر دلیلی از شغلشان خسته شوند و به داشتن شغلی که آمیخته با خلاقیت بیشتری باشد، علاقه نشان دهند. اینجاست که فتوشاپ می‌تواند شرایط را به نفع شما تغییر دهد.

اگر هیچ آشنایی یا مهارتی در زمینه کار با فتوشاپ ندارید، ممکن است چنین ایده‌هایی در نگاه اول به نظرتان بلندپروازانه برسد؛ اما خوشبختانه تنوع منابع و دوره‌های آموزش فتوشاپ مقدماتی، این امکان را برایتان فراهم می‌کند تا بتوانید ساده‌تر از آنچه تصور می‌کنید، به این افکار، عینیت ببخشید.

شما می‌توانید با استفاده از یک منبع آموزش فتوشاپ مقدماتی، اصول اولیه کار با نرم‌افزار را یاد بگیرید و پس از تسلط بر مبانی آن، به کمک منابع آموزشی دیگر یا شرکت در کلاس‌ها، سطح مهارتتان را در کار با فتوشاپ ارتقا دهید. در این صورت طی مدت‌زمانی نه‌چندان طولانی، پیشرفت محسوستان در کار را احساس می‌کنید و رفته‌رفته به یک خوره‌ی فتوشاپ تبدیل می‌شوید! چه کسی می‌داند؟ ممکن است در این زمینه آن‌قدر ماهر شوید که بتوانید کسب‌وکار مستقلی را در حوزه طراحی (که بسیار هم پول‌ساز است) برای خودتان راه‌اندازی کنید. شاید قرار است این بار، جلوه‌های گرافیکی شما چشم‌های دیگران را به خودشان خیره کنند!

3. در کسب‌وکار فعلی‌تان، موفق‌تر باشید!

همان‌طور که گفتیم تقریباً همه صنایع، کم یا زیاد از قابلیت‌ها و امکانات نرم‌افزار فتوشاپ استفاده می‌کنند اما نقش این نرم‌افزار در برخی حوزه‌ها، به معنای واقعی کلمه "حیاتی" بوده و می‌تواند تفاوت‌ها را رقم بزند. مثلاً اگر در زمینه بازاریابی فعالیت می‌کنید، قطعاً از تأثیر انکارناپذیر جلوه‌های گرافیکی و عنصر زیبایی‌شناسی در طراحی تبلیغات آگاه هستید.

در فضای رقابتی کسب‌وکار امروز، "برداشت اولیه" نقشی محوری در صحنه دارد و کسب‌وکارها باید در همان لحظات اولیه‌ی تعامل با مشتریان بالقوه، نظر مساعد آن‌ها را به خود جلب کرده و روی آن‌ها تأثیر بگذارند. یادگیری مباحث مهم در آموزش فتوشاپ مقدماتی، شما را در خلق جلوه‌های تأثیرگذار توانمند می‌سازد. باور کنید که ایجاد تصاویر جذاب و گیرا، الزاماً به مهارت‌های سطح بالا در فتوشاپ نیاز ندارند و گاهی یک ایده‌ی بکر همراه با یک اجرای ساده، می‌تواند غوغایی به پا کند!

تسلط بر مباحث آموزش فتوشاپ مقدماتی می‌تواند مدیر مافوقتان را نیز خوشحال‌تر کند! وقتی مهارت کار با تصاویر و ویرایش آن‌ها را داشته باشید، چرا او باید چنین کاری را به فرد دیگری از خارج مجموعه بسپارد؟ با تسلط بر نرم‌افزار فتوشاپ به عضو مهم‌تر و ارزشمندتری در شرکت یا سازمانی که در آن کار می‌کنید، تبدیل می‌شوید و به‌موازات این افزایش اهمیت، مزایای اقتصادی‌تان نیز احتمالاً محفوظ خواهد بود!

4. به تخیلاتتان، رنگ واقعیت بزنید!

با تسلط بر مباحث آموزش فتوشاپ مقدماتی، دیگر هیچ غیرممکنی برایتان وجود نخواهد داشت! اگر می‌خواهید به تخیلاتتان، جامه عمل پوشانده و قوه خلاقیتتان را آزاد کنید، فتوشاپ، ابزاری چندمنظوره و یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید از آن استفاده کنید.

 

نقاشی دیجیتال، ویرایش تصاویر، ترمیم عکس‌های خاطره‌انگیز قدیمی و گرافیک سه‌بعدی، قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای هستند که به‌واسطه آن‌ها می‌توانید هر آنچه را در ذهن دارید، در عمل پیاده کنید. به‌این‌ترتیب می‌توانید کارهای زیادی انجام دهید. مثلاً در جشن تولد یکی از دوستان یا اعضای خانواده یا مناسبت‌های دیگری که استفاده از کارت تبریک در آن‌ها رایج است، کارت منحصربه‌فرد و چشم‌نواز خودتان را طراحی نموده و آن را به صاحبش، تقدیم کنید.

با کادر آموزش، فتوشاپ را آسان و حرفه‌ای یاد بگیرید!

اگر بخواهیم از بین گروه‌ها و مجموعه‌های متعددی که در زمینه آموزش فتوشاپ مقدماتی فعالیت دارند، چند گزینه را معرفی کنیم، بی‌تردید از نام "کادر آموزش" نمی‌توان به‌سادگی عبور کرد. این وب‌سایت حرفه‌ای، یک منبع عالی و جامع است که صفر تا صد آموزش فتوشاپ مقدماتی را در قالب فیلم‌های باکیفیت، مختصر و مفید به علاقه‌مندانی که قصد یادگیری این نرم‌افزار را دارند، ارائه می‌دهد. در این فیلم‌ها کلیه نکات و ابزارهای مهم کار با فتوشاپ، با بیانی ساده و دقیق و در یک توالی منطقی، تدریس شده و هیچ نکته‌ای از قلم نیفتاده است.

آنچه علاوه بر کیفیت و بار محتوایی فیلم‌های کادر آموزش، این مجموعه را به منبعی متمایز در آموزش فتوشاپ مقدماتی تبدیل کرده، رایگان بودن مباحث آن است و این یعنی همه فراگیران گرامی می‌توانند این نرم‌افزار کاربردی را به شکلی جامع و بدون پرداخت حتی یک ریال، بیاموزند.

به دنبال دوره‌های آموزش رایگان فتوشاپ هستید؟ با کادر آموزش، فتوشاپ را آسان، حرفه‌ای و البته رایگان یاد بگیرید!

منبع: فارس

کلیدواژه: فتوشاپ آموزش نرم افزار مهارت نرم افزار فتوشاپ نرم افزار کادر آموزش فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، زبان پایتون را می‌توان زبانی آسان دانست و به همین خاطر نیز درصد بالایی از برنامه‌نویس‌های تازه کار آن را به عنوان نخستین زبان برنامه‌نویسی خود انتخاب می‌کنند. پایتون به عنوان زبانی همه منظوره توسعه داده شده است و محدوده به توسعه یک نوع خاص از نرم‌افزار نیست. کاربردهای پایتون به قدری گسترده است که می‌توان گفت تقریبا در بسیاری از زمینه‌ها از یادگیری ماشین تا ساخت وب سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورتی که شما هم به برنامه نویسی و توسعه پلتفرم‌های مختلف علاقه دارید، تا انتهای این مطلب همراه ما بمانید. زیرا می‌خواهیم بررسی کنیم که برنامه نویسی پايتون چيست و انواع پلتفرم‌های ساخته شده به کمک پایتون چه ویژگی‌هایی دارند.

زبان برنامه نویسی پايتون چيست؟

در پایتون چه رازی وجود دارد که بسیاری از برنامه‌نویسان مشتاق یادگیری آن هستند؟ به طور کلی در دنیای برنامه‌نویسی، پایتون را می‌توان یکی از قدرتمندترین زبان‌های برنامه‌نویسی دانست. برنامه نویسی پایتون با خصوصیاتی مانند شی گرایی، تفسیری، سطح بالا، حرفه‌ای و چند منظوره بودن زبانی در حال گسترش در دنیا است. خوب است بدانید که با به وجود آمدن پایتون، تحول عظیمی در دنیای برنامه نویسی توسعه برنامه‌های وب و طراحی بازی‌های رایانه‌ای به وجود آمد. این زبان از سال ۱۹۹۱ وارد دنیای برنامه نویسی شده و توسط خیدو فان رسوم طراحی شده و در سال‌های اخیر بیشتر مورد توجه برنامه‌نویسان قرار گرفته است.

اصولا تعداد کلمات کلیدی در این زبان کم، ساده و قابل درک است و این موضوع باعث شده است تا پایتون موردتوجه کاربران تازه کار قرار بگیرد. این زبان برنامه نویسی پیچیدگی‌های سایر زبان‌ها را ندارد و به راحتی قابل استفاده است.

کاربردهای وسیع زبان پایتون چیست؟

اهمیت پايتون چيست و چه کاربردی دارد و معنی پايتون چيست؟ یکی از کاربردهای زبان برنامه‌نویسی پایتون مربوط به هوش مصنوعی و یادگیری ماشین می‌باشد. با توجه به این مساله که پایتون زبانی ثابت و انعطاف‌پذیر است، برای درصد بالایی از پروژه‌های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی بهترین عملکرد را از خود به نمایش می‌گذارد. در واقع نرم افزار پایتون یکی از پرطرفدارترین زبان‌ها در بین متخصصان علوم داده‌ها به شمار می‌آید.

خوب است بدانید که هم اکنون کتابخانه‌های هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ‌های مختلفی برای زبان پایتون ایجاد شده‌اند و همین شرایط زمینه را برای پیشرفت هرچه بیشتر این زبان فراهم کرده است. در صورتی که تمایل به آشنایی با الفبای زبان پایتون را دارید، می‌توانید با مراجعه به صفحه آموزش پایتون به زبان ساده این زبان کاربردی برنامه‌نویسی را با متد آموزشی نوینی فرا بگیرید. در ادامه این بخش می‌خواهیم سایر کاربردهای پایتون را به شما معرفی کنیم.

اهمیت پایتون برای تجزیه و تحلیل داده چیست؟

شبیه به هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ، رشته تجزیه و تحلیل داده‌ها نیز به کمک برنامه نویسی پایتون با سرعتی باورنکردنی در حال پیشرفت می‌باشد. در دورانی که ما بیشتر از هر زمان دیگری اطلاعات و داده‌های مختلف را ایجاد می‌کنیم، به افرادی نیاز خواهیم داشت که بتوانند آن‌ها را جمع‌آوری، ذخیره و سازمان‌دهی کنند. اساسا کاربرد پایتون در این زمینه بسیار سودمند است. این زبان ساده و انعطاف‌پذیر می‌تواند به‌ سادگی به منظور تجزیه و تحلیل داده‌ها به کار رود، حجم زیادی از اطلاعات را دریافت کند و وظایف تکرارشونده مرتبط را به انجام برساند.

کاربرد زبان پایتون در تجسم داده چیست؟

تجسم داده را می‌توان یکی از زمینه‌های در حال توسعه و محبوب دانست که خصوصیت متن باز بودن پایتون یک نقطه قوت برای آن در این زمینه به شمار می‌آید. چرا که پایتون کتابخانه گرافیکی وسیعی با خصوصیات متنوع دارد. چه بخواهید یک ارائه گرافیکی داشته باشید یا پلاتی تعاملی ایجاد کنید، کتابخانه‌ای برای پاسخگویی به نیازهای خود پیدا خواهید کرد. در حقیقت آن ‌قدر گزینه‌های مختلف در اختیار خواهید داشت که می‌توانید به بهترین شکل ممکن اطلاعات را به تصاویر معناداری تبدیل کنید.

جایگاه پایتون در برنامه نویسی نرم افزار چیست؟

به طور کلی شما با استفاده از پایتون هر نوع نرم افزاری را که بخواهید می‌توانید بسازید. اصولا این زبان چند کاره برای ایجاد و خواندن فایل‌ها، ایجاد API، GUI و دیگر اهداف مشابه مورد استفاده قرار می‌گیرد. چه بخواهید نرم‌افزار بلاکچین، اپلیکشین صوتی و تصویری یا برنامه‌های ماشین لرنینگ بسازید، زبان پایتون کمک فراوانی به شما خواهد کرد.

توسعه وب به لطف پایتون

یکی از اصلی‌ترین کاربردهای پایتون مربوط به توسعه وب می‌شود. زیرا پایتون فریم ورک‌های مختلفی به منظور توسعه وب دارد که این مساله کار را برای برنامه‌نویسان بسیار راحت‌تر کرده است که از جمله آن‌ها می‌توانیم به Django، Pyramid و Flask اشاره کنیم.

چنین فریم ورک‌هایی برای ایجاد سایت‌ها و خدماتی مانند اسپاتیفای، ردیت و موزیلا مورد استفاده قرار گرفته‌اند. کتابخانه‌ها و ماژول‌های وسیعی که همراه با فریم ورک‌های پایتون هستند، امکان دسترسی به پایگاه داده‌ها، مدیریت محتوا و همینطور به‌کارگیری داده‌ها را امکان‌پذیر کرده‌اند. با این تفاسیر اصلا جایی برای تعجب باقی نمی‌ماند که کاربردهای پایتون در زمینه توسعه وب تا این حد فراگیر است.

توسعه بازی با پایتون چگونه است؟

به طور کلی پایتون کاربردهای بسیاری در صنعت بازی‌سازی دارد. اگر چه در مقایسه با استانداردهای صنعت بازی‌سازی حال حاضر فاصله فراوانی دارد اما ساختن بازی‌های ساده با آن امکان‌پذیر است. به ‌ویژه اگر بخواهید نمونه اولیه بازی را به‌سرعت ایجاد کنید تا به سایر افراد نمایش دهید، می‌توانید از این زبان کمک بگیرید.

کاربرد پایتون در دنیای مالی چیست؟

کاربردهای پایتون در دنیای مالی زبان‌زد همه است و اغلب در زمینه تحلیل‌های کمی و کیفی به کار می‌رود. پایتون می‌تواند ابزار باارزشی در تعیین و پیش‌بینی روند قیمت دارایی‌ها و همچنین در خودکارسازی روند کار در منابع داده‌های مختلف باشد. به همین خاطر برای کار با حجم بالایی از داده‌ها و پردازش اطلاعات در صنعت مالی، بسیار مفید است. به همین علت افراد متخصص در این حوزه پایتون را به سایر زبان‌ها ترجیح می‌دهند.

بهترین روش‌ برای یادگیری زبان پایتون چیست؟

علاوه بر پرسش «پایتون چیست و چه کاربردی دارد» یکی از پرسش‌های پرتکرار دیگری که امکان دارد برای کاربران علاقه‌مند به یادگیری زبان python پیش آید این است که بهترین روش یادگیری پايتون چيست؟ به طور کلی بهترین متد برای یادگیری زبان پایتون به سبک یادگیری و همینطور ترجیحات شما بستگی دارد.

این روش‌ها شامل موارد زیر هستند:

می‌توانید با اصول پایتون مانند متغیرها، انواع داده‌ها، توابع، حلقه‌ها و عبارات شرطی شروع کنید. آموزش‌های آنلاین، پلتفرم‌های تعاملی و کتاب‌ها می‌توانند برای این مرحله اولیه موثر واقع شوند در دوره‌های آنلاین ساختار یافته که برای مبتدیان ارائه می‌شوند، ثبت ‌نام کنید وب‌سایت رسمی پایتون مستندات و آموزش‌های جامعی را به علاقه‌مندان ارائه می‌دهد که منابع عالی برای یادگیری عمیق زبان هستند برنامه‌نویسی یک مهارت عملی به شمار می‌آید بنابراین تمرین در آن بسیار مهم است. برنامه‌های کوچک بنویسید و روی تمرین‌های کدنویسی کار کرده تا درک خود را تقویت کنید و مهارت‌های حل مساله خود را ارتقا بدهید وقتی اصول اولیه را درک کردید، شروع به کار روی پروژه‌های کوچکی کنید که مورد علاقه شما هستند. پروژه‌های تمرینی به شما کمک می‌کند دانش خود را به کار ببرید و تجربه عملی کسب کنید با محلق شدن به انجمن‌های آنلاین، گروه‌های رسانه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های کدنویسی مانند GitHub، می‌توانید با سایر کاربران و توسعه‌دهندگان بحث و تبادل نظر داشته باشید در جستجوی پروژه‌های پایتون منبع باز باشید و کد آن‌ها را بخوانید. مطالعه کدهای نوشته شده می‌تواند به شما کمک کند تا در رابطه با سبک‌های مختلف کدنویسی بیاموزید در چالش‌های کدنویسی در وب‌سایت‌هایی مثل LeetCode، HackerRank و CodeWars شرکت کرده تا مهارت‌های کدنویسی خود را تقویت کنید بعد از مدتی موضوعات پیشرفته‌تر پایتون مانند برنامه‌نویسی شی گرا، چارچوب‌های توسعه وب (مانند جنگو، فلاسک)، کتابخانه‌های تجزیه‌ و تحلیل داده‌ها (مانند NumPy، پانداها) و کتابخانه‌های یادگیری ماشین را بررسی کنید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا